Wachtlijst

U kunt vrijwel altijd direct terecht voor een intakegesprek. Bij de meeste vestigingen kunt u binnen een aantal weken starten met behandeling als u flexibel bent qua dagen en tijden.

Ons secretariaat heeft een overzicht van de beschikbare tijden van de vestiging van uw keuze. Indien u geen mogelijkheden heeft op direct beschikbare tijden, kunt u op onze wachtlijst geplaatst worden. U start dan met de behandeling zodra de tijd van uw keuze beschikbaar is. In het algemeen geldt; hoe flexibeler u bent qua tijden dat u beschikbaar bent voor behandeling, hoe sneller u kunt starten met de behandeling. Ook kunt u er voor kiezen om op een minder optimale tijd te starten en dan zodra de tijd van uw voorkeur beschikbaar komt te wisselen.

Voor kinderen geldt regelmatig dat scholen bereid zijn mee te werken zodat uw kind snel kan starten met de neurofeedbackbehandeling. Indien de situatie daar om vraagt kan Neurofeedback Instituut Nederland contact opnemen met school om mogelijke vragen te beantwoorden.